Kære kunde,

Vi skal hermed oplyse, at det ikke længere er muligt at bestille de nye samlinger.

Vi garanterer alle vores kunder vores sædvanlige kvalitet og tjenesteydelser og forsikrer dig om, at du kan forny dine samlinger efter den sædvanlige rytme.

Du kan altid styre dine kollektioner i fuld enkelthed ved at gå ind på dit kundeområde. Det er enkelt. Du skal blot bruge dit kundenummer og navn som anført på fakturaen og indtaste dem nedenfor.

Vores koncern, De Agostini, udvikler kontinuerligt nye kollektioner og modeller, der kan findes på siden ModelSpace, www.model-space.com, som er referencesiden for samtlige modelbyggere og samlere. Vi vil gerne anbefale deres produkter. Tøv ikke med at gå direkte til deres side ved at klikke på nedenstående banner.

Vi benytter lejligheden til at takke dig for den tillid, du viser os.

 

Les Editions Atlas

Har du en konto?
Identificer dig!
Første besøg?
Opret din konto med få klik!

* Obligatoriske felter

Mislykket tilslutning.

Har du glemt din e-mail?
For at vi kan meddele dig den e-mailadresse, der blev registreret ved åbning af din kundeside, bedes du indtaste de oplysninger, der bedes om ovenfor, som gør det muligt for os at identificere dig.
Hyppige spørgsmål
Hvor finder jeg mit kundenummer
Dit kundenummer er anført på den faktura, der er vedlagt din pakke. Du kan se det øverst til venstre på din faktura. Det består af 9 tal inden "/".
Har du glemt dit kodeord?
Oplys venligst den e-mail, der blev anvendt til at gå til din kundeside. Vi sender en e-mail til denne adresse, som vil gøre det muligt for dig at genaktivere din konto!

Din kurv

Artikel

mængde

pris

Slet

I alt eksklusive levering

Forsendelsesudgifter

I alt