Om virksomheden

Vores koncern

Editions Atlas hovedsæde ligger oven for Lac Léman i Cheseaux-sur-Lausanne og har gjort det i cirka halvtreds år. Oprindeligt markedsførte forlaget hovedsageligt bøger til det fransksprogede marked og kaldte sig ”Editions Rencontre”. Siden 1976 har vores aktiviteter været koncentreret omkring postordresalg af bøger og genstande for samlere. I nært samarbejde med redaktører og specialister på forskellige områder tilbyder vi kvalitetskollektioner beregnet til fritidsbrug for et meget stort publikum. Nu er det muligt at uddybe sin viden eller blot glæde sig selv med en god bog, takket være Editions Atlas. Vi har i dag flere millioner kunder – fordelt over 16 europæiske lande – som vi leverer direkte hjem til – uden mellemled – via posthuset. Editions Atlas er en af virksomhederne i den italienske koncern de Agostini, som har aktiviteter i mere end 30 lande. De Agostini-koncernens redaktionelle salg er koncentreret omkring fem kommercielle segmenter: Direct markering, temahæfter (i kiosk), geografiske bøger og kort samt ordbøger og værker om økonomi.

Vores produkter

Fortegnelser, bøger, hæfter, samlerobjekter, dvd’er… uanset medietype er det vores ambition at forøge din viden om dine hobbyer.

Kontakt os


Editions Atlas SA
Route des Dragons 7
CH-1033 Cheseaux-sur-Lausanne
Suisse
Kundebetjening:
Dansktalende kundeservice pr. telefon: 8988 0976 (mandag-fredag mellem 08.00 - 16.00) Kontakt vor kunderådgiver ved at klikke her.

Din kurv

Artikel

mængde

pris

Slet

I alt eksklusive levering

Forsendelsesudgifter

I alt