Vores garantier

Kvalitet!

Alle vores produkter er unikke for huset Editions Atlas. Med en know-how baseret på næsten 50 års erfaring har vi lagt en særlig omhu i udvælgelsen af dem. Nøjagtigt indhold, fotos og papir af høj kvalitet, omhyggelig gengivelse af samlerobjekter: Det produkt fra Editions Atlas, du har i hånden, er ledsaget af alle vores garantier for nøjagtighed og holdbarhed.

Hurtigt!

Alle vores produkter leveres hjem til dig inden for ca. 3 ugers leveringstid, i det omfang de findes på lager.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Hvis et produkt ikke er fuldt tilfredsstillende, har du juridisk ret til at returnere det inden for 10 dage (fragtomkostningerne til returforsendelse påhviler dig). Så snart din pakke modtages retur, annulleres din faktura. Du skylder os da intet.

Frihed!

Du er ikke medlem af en klub, og du er ikke tvunget til noget minimumkøb. Hvis du påbegynder en samling, står det dig helt frit, når som helst at afbryde den fuldstændigt, uden at du behøver forklare hvorfor. Det eneste, du skal gøre, er at give os besked via e-mail, telefon eller brev.

Konkurrencedygtige priser!

Alle vores produkter tilbydes til yderst attraktive priser, fordi der ikke er nogen mellemled mellem dig og os.

Enkel betalingsform!

Du skal ikke sende penge samtidigt med bestillingen. Du skal ikke betale din forsendelse, før du har modtaget den, og da via det medfølgende indbetalingskort.

Din kurv

Artikel

mængde

pris

Slet

I alt eksklusive levering

Forsendelsesudgifter

I alt